Hvorfor driveus

Vi opfylder din drøm om en buldrende V8.

Uanset om du intet ved om ældre amerikanerbiler, eller om du kan skille en gammel V8’er ad i blinde, så har vi bilen til dig.
Vi finder, handler og importerer selv alle vores biler, og det er lidenskaben for disse gamle biler der driver os. Vi henter udelukkende biler hjem vi kun selv ville køre hver eneste dag. 
Vi har en stor viden og lidenskab for gamle trucks – men tøv ikke med at kontakte os om alle typer af amerikanerbiler.

Trucksunset

Ofte stillede spørgsmål

Kan I hente en bil hjem til mig på bestilling?

Det kan vi godt. Vi arbejder i forskellige områder i USA, og kan skaffe de fleste modeller og mærker. Kontakt os hvis du har et specielt ønske, så vil vi tjekke markedet for dig uden omkostninger.

Jeg er førstegangskøber - hvad skal jeg være opmærksom på?

Vi kan hjælpe dig, hvis du aldrig før har haft en gammel US bil eller ikke er mekaniker. De fleste af de biler vi sælger er alt inklusiv. Det vil sige at de er nysynet, tjekket og nyserviceret inden du får din bil. MEN! Det er ofte 40-60 år gamle biler og ældre teknologi, så der vil komme lidt hen af vejen der skal ses på, og er du ikke klar til det, så er det måske ikke en gammel truck du skal have. 

Hvad er en Turn Key bil vs et "projekt"?

DriveUs turnkey er biler hvor alt er klar når du henter din bil. Den er toldsynet, synet og nyserviceret. Bilen er indregistreret på danske nummerplader i det forsikringsselskab du ønsker. Du ankommer til aftalt tid, tager din nye bilnøgle, og kører hjem. Der er måske endda en sjat benzin i tanken også. All inclusive – DriveUs Turnkey! 
Vi forhandler også biler, som endnu ikke er gjort klar til de danske veje i form af syn eller andre ting. En projektbil udbydes til salg som en “bil uden afgift” eller “Projekt”. Du skal selv sørge for evt. reparationer, rustarbejde, toldsyn, afgifter og indregistrering af en projektbil. Til gengæld kan der være en god forretning hvis du selv kan skrue lidt.

Kan DriveUs hjælpe med finansiering?

Det kan vi godt! Vi har lavet et stærkt samarbejde med en af de største banker indenfor vores niche. Det betyder at vi kan lave attraktive finansieringsløsninger til dig som vi afbetale hele bilen uden udbetaling – eller til dig som har brug for et supplement for at opnå drømmen om en amerikanerbil. Se evt. mere om finansiering her. 

Hvor lang tid tager det at få min bil?

Leveringstiden er meget forskellig – af flere årssager. Har du besluttet dog for af vi finder en bil sammen i USA, så kan der godt gå 8-10 uger inden bilen er i DK. Men køber du en af de biler vi har på lager, går der sjældent mere en 1-2 uger før din bil står med dine nummerplader på.

Hvad med reservedele og service på en US bil ?

Vi har gode samarbejder med firmaer herhjemme i Danmark, samt i USA. Så vi er gerne behjælpelige med at guide dig i den rigtige retning eller at hjælpe dig med at skaffe dine dele, eller servicere din bil.